Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Blogi

Blogi koostuu kolmesta osasta, jotka ovat Oma blogi, Toisten blogit ja fiktio. Jaottelu tulee näkyviin kun siirtää hiiren yläpalkissa sanan blogi kohdalle.

Oma blogi sisältää tavanomaisia blogi-tyyppisiä kirjoituksia. Yhteistä näille kirjoituksille lienee jyrkkä poleemisuus. Oma blogi koostuu useammasta käsin ylläpidetysta tiedostosta, jotka on ketjutettu toisiinsa. Uusimmat tekstit ovat ensin, ketjun lopussa ovat vanhimmat tekstit. Ketjun alkuun pääsee myös oikeassa palkissa olevasta linkistä.

Toisten blogit on (toistaiseksi) hyvin lyhyt luettelo linkeistä toisten ihmisten ylläpitämiin blogeihin tai näitä ihmisiä esitteleviin sivustoihin. Olen ollut hiukan varovainen luettelon laajentamisessa. Siinä mainitut henkilöt eivät ehkä ilahdu joutumisesta minun listalleni.

Fiktio sisältää linkit vuoden 2018 aikana kirjoittamiini fiktiivisiin teksteihin. Siinä on kaikki - kouluaineita lukuunottamatta - mitä fiktion muodossa olen koskaan kirjoittanut. Olin koulussa erittäin huono aineiden kirjoittaja. Nyt kirjoittajan urani ollessa lähes päätöksessään voin todeta, että fiktio ei todellakaan ole minun lajini.